Uudised

Eesti Metodisti Kirikul on uus logo!

Logo vasakul pool on kujutatud pühakirja raamatut, mille allosas olevad kolm lainelist joont tähistavad ühtaegu nii raamatulehti kui ka ristimisvett, milles inimene ristitakse Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimesse. Lainetes võib näha ka seost Eesti kui mereriigiga.

Logo keskel on rist, mis Kristuse lunastustöö tähisena on kiriku elu ja kuulutuse keskpunktis.

Ristist paremale jääb kaheharuline leek, mis meenutab nelipüha päeval apostlite peale langenud hargnevate tulekeeltena välja valatud Püha Vaimu. Risti ja leegi tuttav kombinatsioon uuel kujul tähistab ühtlasi EMK ajaloolist sidet Ühinenud Metodisti Kirikuga.

Kuninglikku sinist värvi piibliraamat tähistab EMK traditsionalistlikkust, erepunane leek aga Püha Vaimu tulist ja elustavat tööd.

 

Logo autoriks on Ain Vares