Inimeste lood

Mina olen olnud kristlane kogu elu. Iga pühapäev kirikus käinud, aga ma polnud siis Jumalat tundnud ja endal erilist kontakti Jumalaga polnud. See ei tähenda seda, et ma olen olnud terve aeg mittekristlane, ma ikka uskusin aga pole lihtsalt eriliselt Jumalat kogenud.

Lähemalt hakkasin ma Jumala sõna uurima paar aastat tagasi. Alguses ma läksin Piiblilugemise laagrisse ja seal olid väga toredad mängud, ujumine, töötoad ja igal õhtul oli ülistus. Ülistuse ajal ma tundsin Püha Vaimu, varem olin ma muretsenud erinevate asjade pärast, aga siis need mured korraga kadusid ja rõõm, rahu tulid minu sisse. Eelmise aasta sügisel me läksime metonoorte laagrisse. See on päris imelik, et ma olen terve elu käinud metodisti kirikus aga pole üheski metodisti noortelaagris käinud, paljud kirikust olid meid kutsunud, aga ma kas eriti ei julgenud või ei viitsinud minna.

Aga see laager oli väga, väga lahe – seal olid toredad inimesed, hea ülistus ja sportlikud mängud nii ruumis sees kui väljas. Seal ma kogesin samuti Jumalat ja see oli tõsiselt lahe laager. Sealt alates hakkasin käima kõikides metodisti kiriku laagrites, millest kõige parem oli talvelaager. Nii ma hakkasin ennast rohkem ja rohkem kiriku tööga siduma. Suvelaagris ma olin juba toimkonnas ja sain õpetada teisi.

Varasügisel küsis meie noortetöö juht, et mis ülistusest saab, äkki keegi saaks aidata. Siis ma ütlesin, et mina käin muusikakoolis ja õpin erinevaid pille ja saaksin mängida kaasa ja Maarjal (minu sõbral) on väga hea lauluhääl ja saaks ülistada. Me hakkasime siis iganädalasi proove tegema. Kord kuus on noorteteenistus ja noortekas, kus aitame kaasa erinevate tööde ja tegemistega.

Sügisel toimus ka Piiblipäevade Festival, see oli väga hea üritus. Me tahtsime rohkem osa saada Jumalast ning teada rohkem tema Sõnast, seega läksime piiblikooli. See on olnud väga tore ja teadmiste rohke aeg.

Olen väga tänulik oma perele kes mind on kogu aeg utsitanud, sõpradele, kiriku kogukonnale ja eelkõige Jumalale 😉

Eliisabet Toodo
Tallinna kogudus