Uudised

30. augustil tähistas Eesti Metodisti Kirik 100 aasta möödumist oma esimese ajakirja ilmumisest ja 30 aasta juubelit ajakirja taasilmumisest. Juubelisündmusel meenutati möödunud aegu, söödi torti, loositi kõigi ajakirja aastatellimuse teinud isikute vahel välja auhindu ning arutleti kristliku ajakirjanduse oleviku ja tuleviku üle. Paneeldiskussioonis osalesid Robert Tšerenkov EMK esindajana, Helle Aan Raadio7-st, noorteajakirja Pluss tegevtoimetaja Katarina Kaleininkas, Liina Raudvassar Eesti Kiriku toimetusest, Päevasõna toimetaja Tarmo Lilleoja ning Marjana Luist ajakirja Koduteel esindajana. Paneeli juhtis ajakirjanik Lauri Tankler.

Auhindade loosimise tulemusel sai Paide koguduse pastor Kristina Lepik endale ajakirja Koduteel 2021. aastatellimuse, Tartu koguduse liige Kaja Jurkevitš võitis väljaande Päevasõna 2021. aastatellimuse, Räpina koguduse liige Aare Uurman võitis Toomas Pajusoo poolt koosatud trükise Eesti esimese metodisti jutlustaja Vassili Tähe eluloost, Tartu koguduse liige Eevi Käer võitis Olav Pärnametsa elulooraamatu ning samast kogudusest Andres Kalju võitis John Wesley jutlustekogu. Palju õnne kõikidele võitjatele!
Neil, kellele loosiõnn ei naeratanud, on võimalik raamatuid osta ja Koduteele tellimus vormistada EMK kirikukeskuses (keskus@metodistikirik.ee 5012483). Päevasõna tellimusi saab teha e-maili teel paevasona@metodistikirik.ee. Raamatud on müügil ka raamatupoes Logos.